Tannbleking hjemme – Trygt og enkelt

Få hvite tenner med tannbleking hjemme! Det finnes mange kjerringråd der ute, og jeg har faktisk kastet meg inn på det populære trikset med bakepulver. Du skal visstnok gni inn tennene i bakepulver før du pusser dem på normal måte.hvit smil - tannbleking Etter 3 forsøk, kan jeg konkludere med at det ikke fungerer. Mulig det er andre tips for å få til tannbleking hjemme, men bakepulveret er ikke en av dem.

Nå skal det sies at grunnfargen på tenne kommer av genetikk. Det finnes folk som pusser tenne flere ganger daglig, men likevel har gule tenner. Da må man ty til et tannlege besøk for å få tennene bleket eller ta tannbleking hjemme.

 

Min erfaring:

Jeg prøvde tannbleking, og jeg må påpeke at du ser ikke forskjell den aller første gangen. Jeg bleket tennene to ganger om dagen – 30 min hver gang. Det var først dagen etter, at jeg så resultater. Etter 5 dager, var tennene nesten for hvite, så nå bruker jeg tannblekinga en par ganger i uka, bare for å bevare tennene hvite.

Skulle det være slik at du kunne tenke deg å prøve deg med tannbleking hjemme for å få hvite tenner, er det mulig å få seg en gratis prøvepakke HER.

Det er viktig å ha i bakhodet at du starter forsiktig med tannbleking. Folk reagerer forskjellig på produktene og da vil det være smart å kanskje halvere dosen i første forsøk, så det ikke blir for sterkt til tennene.

 

 

Posted in Uncategorized | Tagged , , | Leave a comment

Tannbleking hjemme for en billig penge

tannbleking hjemmeVelkommen.. Vi skal nå ta for oss tannbleking hjemme slik at du også kan få hvite tenner. Du har kansje sett for deg hvordan tennene dine kan se ut etter å ha brukt tannbleking? Det er jo ikke til å komme bort ifra at et hvit smil er pent. Det viser seg at de som har tatt tannbleking også har fått betydelig høyere selvtillit enn hva de hadde tidligere. Det viser seg også at flertallet, etter de har fått hvite tenner, er mere nøye med sin tann hygiene.

Visste du at det er samme type blekegele tannlegen setter på tennene dine, som de du får kjøpt selv. Eneste forskjell, er at tannlegen bruker et lys som setter opp hastigheten på prosessen. Da må det jo være bedre å kjøpe tannbleking på nett, så slipper du å måtte ut med 2000-3000 kr.

Tannbleking er ikke lengere noe man forbinder med luksus. Handelen på nett øker til en hvær tid på grunn av at mennesker er klare over at de kan klare å ungå de dyre mellomleddene for å kunne få med seg et hvilket som helst produkt hjemme. Konkurransen øker blandt produsenter, som igjen presser prisene til bristepunkt.

Skulle du ha interesse av en prøve, er det bare å KLIKKE HER

Når du tar på denne gel på dine tenner, er det viktig at du ikke har det på lengere enn 30 minutter. Dette kan gjøres opp til 2 ganger om dagen for å få et raskere resultat.

 

Posted in Uncategorized | Tagged , | Leave a comment

Rette tannblekemiddel for hvite tenner

Hvor mange ganger har du kjøpt tannblekemiddel og fått vanlig tannpasta med slipeeffekt eller noe du skal børste på tennene for å få de hvite? Kansje du har fått noe som svir i munnen og er for ubehagelig til å kunne bruke? Da har du blitt lurt!Tannbleking

Dette tannblekemidlet blir brukt av fornøyde kunder i hele verden! Det er også en av de største tannblekeprodusentene!

Bella Labs Teeth whitening System er tannbleking som du bruker hjemme. Et utrolig godt resultat og helt kritt hvite tenner på en uke. Etter en uke, opprettholder du de hvite tennene med tannbleking ca en gang i uken. Det kan ikke bli bedre enn dette.

Fordeler og Ulemper

Fordel med dette blekemiddel: Det er skånsomt for tennene dine – Skader ikke tannkjøtt – Du slipper ising i tennene (som er utrolig vondt) – Det er utrolig mye billigere enn til tannlege – Tannleger skryter rundt om i verden om dette produktet – Sluttresultatet er det samme med dette produktet som hos en tannlege – Du får det typiske kjendis smilet alle drømmer om og det er lett og vedlikeholde! Det må også sies det at med hvitere tenner, får du utrolig bedre selvtillit, som i fleste tilfeller vil være positivt i daglidagse sammenheng.

Ulemper: Den eneste ulempen som jeg klarer å komme på, er at i forhold til tannlege som gir deg hvite tenner på en dag, tar det ca 3 dager før du ser en betydelig forskjell.

Da er det bare å veie opp da… Hva kommer du fram til?

Kjøp det rette tannblekemiddel for hvite tenner du også!

 

Posted in Uncategorized | Tagged , , | Leave a comment

Alle kan ha hvite tenner

Hvite Tenner

Det å handle tannbleking over nett er en sikker og billig måte for å få tak i produktet. På den måte sparer du mye penger, og du får produktet tilsendt til din adresse.

Grunnen til at tannbleking er så utolig billig på nett i forhold til i butikk, er jo fordi at du ungår de fordyrende mellomleddene, som du ellers ville gå i gjennom på en vanlig butikk.

Har du prøvd tannbleking før? Det er jo selvfølgelig viktig at du velger et anerkjent produkt. Ikke kjøp de arabiske produktene som koster 20% av normalprisen. Det er produkter som er så sterke at de til og med bleker tannkjøttet, og da kan du forestille deg hva som vil hende med tennene dine over tid. Det er helt normalt at du må bleke tennene dine to tre ganger før du ser hvite tenner.

Skulle det være slik at du alldri har prøvd å bleke tennene dine før, vil du kansje prøve ut produkter først. Her er en gratis prøve Så er det bare så starte med tannbleking hjemme.

 

Posted in Uncategorized | Tagged , | Leave a comment