Hjemmelaget Iskrem


Det er mange måter å lage hjemmelaget is på..

Hvilke tilsetninger man velger når det gjelder frugt, sjokolade eller vanilje er opp til hva oppskriften på den perfekte iskremman liker best. En ting er i alle fall sikkert, at følger du oppskriften under, vil du få et utmerket resultat.

 

Ingredienser:

2 ss mandelflak

200g bær av det slag du liker best eller sammensetning i dypfryst stand. (banan fungerer godt også)

5 dl Tine kremfløte

1 stor ss melis

Om ønskelig til pynt: Prøv med noen mynte blader eller kansje solbær? Her er det fantasien din som teller.

 

Fremgangsmåte:

1. Varm opp en tørr stekepanne på mye varme. Hell mandelflakene i panna når den er varm og tørrriste mandlene. De er ferdige når de begynner å bli gylden gule.

2. Hell i de 200g med dypfryst bær/banan blanding som du har valgt i en mikser og hell i melisen + kremfløten. La dette kikse på full kraft i ca 20 sekunder.

Det er ikke mere som skal til for at du har den perfekte hjemmelagde iskrem. Fordel nå isen i skåler og dryss over mandlene og eventuell pynt.

God appetitt :)

 

This entry was posted in Iskrem and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>