NRK lisens skulle vært gratis! 

NRK klarer ikke ta opp konkurransen med de andre TV selskaper.

NRK har tydelig vis for dårlig program, til at de tør å konkurrere med de andre TV selskaper. Det er derfor alle blir tvunget til å betale TV lisens.Nrk burde vært gratis

Ja.. De har ikke reklame på TV’n, men det gir da ingen grunn til å tvinge en stakkar, som ikke eier tv å betale lisens fordi han har en mobiltelefon med mulighet for å ta inn NRK radiostasjoner?

Dette må vi betale lisens for..

Vi alle kjenner til at alle som har en TV må betale lisens uansett om de ser på NRK eller ikke. Det samme gjelder radio.. Har du ikke TV, men en radio, må du likevel betale lisens “du kan jo finne på å snuble over NRK radio”.

Om du ønsker å unngå TV lisens, bør du da selvfølgelig bytte ut din mobiltelefon, om den har mulighet for at du kan høre på NRK radio. PC’n din bør du selge eller gi bort, om du har internett. Mulig du kan beholde pc’n om du velger å si opp din internett forbindelse da.

Sørg også for at du ikke har et tråløst nettverkskort, slik at du ikke har mulighet til å jogge deg på en nabo sin nettilgang. Da kunne det jo tenkes at du ville benytte deg av å logge deg inn på den reklamefrie nettradioen NRK!

Er NRK et resultat av vårt demokrati?

Er det virkelig vi som hatet reklame så mye at vi var villig til å betale tusener i året for å slippe reklame på en kanal som hvert år leter i det gamle arkivet for å finne filmer som allerede er betalt for? Har flertallet stemt for dette systemet?

Har virkelig NRK så godt program at det er verd å betale for det? I så fall mener jeg at den som ønsker å se på den “reklamefrie” kanalen bare kan fortsette med det, så kan vi som ikke ønsker det, bli sperret for tilgang til NRK.

Slik kjenner jeg NRKDette tror jeg ville ha vært en dårlig butikk for NRK, og derfor måtte de da ha satt opp prisen betraktelig til de betalende som er igjen for å dekke kostnadene. Om bare halvparten av Norges befolkning ønsket å se på NRK, skulle det vel da ha blitt ca dobbelt så dyrt på de resterende?

Dette ville ikke ha fungert i lengden, så derfor er det lettere å tvinge alle til å betale.

Det er egentlig ganske så groteskt å tenke på det at vi må betale for et produkt eller en tjeneste vi har tilgang til, men som mange egentlig ikke bruker!

Om NRK ikke har godt nok program til å konkurrere på normal måte på lik linje som de andre, sulle det da vært en selvfølge at de gikk under! Det er det som skjer med andre bedrifter som ikke klarer å holde seg opp økonomisk også. Hvorfor skulle det være så anderledes med NRK?

Er det ikke dette som kalles veledighet?