Ettersom det blir mer og mer populært å skrive inne på forum, blir det ogsåNisje forum flere forumer å velge blant der ute. Problemet er bare at det er så mange ny oppstartet forum som blir satt i gang for så å la det ligge og fylles med spam.

Det er vanskeligere for å drifte forum nå på grunn av all den konkurransen som er der ute og det verste er vel å få i gang folk til å begynne å skrive inne på de forskjellige forumene. Hvem vil vel være den første til å skrive på forumene?????

Vi har sett oss om og lett etter de forumene som gjør det veldig bra og de med meget godt potensiale.

Og her er oppsummeringen:

Seo, reklame, it, programmering, grunder,tjene penger forum

Warrior Forumet

Dette er et forum som er helt nystartet, men som virkelig har potensiale. Vi ser på oppbyggingen og hva som blir ordlagt i trådene, at dette kommer til å bli stort.. Det er bare å begynne å aktivere seg her fordi dette kommer til å bli bra skole!  Kanskje vil det en dag bli det største forumet innenfor denne nisjen.

Helse, mat, livstil forum

Diskusjon.no og Helseforum for kvinner

Begge forumene er bra, men er du mann vil kanskje diskusjon.no være bedre. Det virker som om de som er på forumet har mye forståelse for helse og livsstil og har du noen spørsmål, er sjansen god for at du får et godt svar.

Middag, lavkarbo, kosthold, ernering, mat tips forum

Klikk/matprat

Her samles alle de matglade for å dele bilder og ideer til mat. Er det noen spørsmål ang mat, får du det her.

Bil, motor, båt, verksted, mekk forum

Bilforumet

Her er trådene lagt opp virkelig dypt inne i emnet. Alt som har med bil og motor, kan du lese om her. Anbefales sterkt for bilentusiaster.

Mote, shopping forum

Norsk Moteforum

Her samles folk fra hele landet som har den samme interesse, nemlig mote. Her kan du snakke med designere og dele shopping tips med andre. Sjansen for at du finner deg en mote blogg du liker, er også tilstede…

Reise, kultur forum

Bedre reise

Vi må si det var vagt utvalg av reise foum der ute. Vi klarte ikke å komme over mange og konkurransen var ikke så høy så vi endte da opp med dette forslaget som det beste.

Kjeledyr, hund, katt forum

Dyrenett

Dette var enkelt. Et meget bra forum for den som har et kjeledyr. Er det noe du lurer på innen emnet, vil du fort få svar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*