Tenkte å legge inn et kjapt innlegg for hvordan du kan få en strammere rumpekvinne ligger på gulvettil sommer sesongen. Det trenger faktisk ikke å være så vanskelig som du tror. Faktisk er det folk som trener rumpa hver dag uten å være klar over det. Tenk bare på de som bor i femte etg i en blokk uten heis og må gå trappene opp og ned mins 4 ganger om dagen. De trener faktisk baken mye mer enn de er klar over.

Du har også de som går lange turer som innebærer å måtte gå i noen oppover bakker. Dette er noe som du må bruke muskelen bak ganske så mye for å komme opp.

Sitter du mye på kontoret og beveger deg lite?? Noe som krever lite kondisjon, er knipeøvelser. I utallige treningsforum beskriver folk hvor bra effekt det har å ta knipeøvelser ved kontorpulten. De sier at å knipe sammen og slippe med 5 sekunders mellomrom i 5-10 minutter hver dag, vil gi visuelle forandinger på under en mnd. Orker du å ofre 5-10 min pr dag for å få strammere rumpe??

Besøk også trening siden for mer trening tips og skulle du ikke være interessert i trening, kan du jo alltid prøve deg på en hold in strømpebukse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*