Det er ikke alle som trenger å gå drastisk til verks, selv om de holder på å miste håret. Gjennom tidene, har jeg blitt kjent med en del kvinner som nå i senere tid har blitt litt tynn i håret. Detbevar hår med helsekost er jo ikke farlig å bli tynn i håret, men noen synes at det trekker ned på selvfølelsen, og det er jo helt forståelig.

De ofte stillte spørsmål jeg da får er, hva skal jeg gjøre nå? Finnes det hårprodukter som kan hjelpe meg til å unngå håravfall? Holder jeg på å bli skallet? Har jeg vært for usunn? Trenger jeg helsekost til håret? hvilken helsekost bør jeg bruke?

Det er en enkel og naturlig forklaring på dette

For det første.. Det finnes mange produkter som kan vekke de “sovende hårsekkene”, men før man tenker på noe slikt, kan det være greit å spise a og b vitaminer! Ja.. Det trenger ikke å være mere komplisert. B vitaminer er godt kjent for folk, men mange vet ikke at b vitaminer kan hjelpe på hårvekst. Kansje har du for lavt b vitamin innhold? Du skjønner det at håravfall er arvelig.. Noen er så heldige at de slipper denne beskymringen, mens andre trenger litt tilskudd for å holde håret tykt.

Det går fint å få bedre hår med riktig helsekost, men om du har prøvd det med null resultat, må du bare se om du finner et annet hårprodukt å bruke. Unngå håravfall med å bytte sjampo for eksempel?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Next Post
»