Med økt fokus på underkroppen og særlig stram rumpe, har jeg satt opp treningstips, som garantert vil være til hjelp.

stram-rumpe-treningDet er selvfølgelig viktig at man følger opp et treningsprogram som er satt, slik at resultatene kommer. Slurver du, vil du få mindre igjen for treningsøkten.

De eksempler som jeg har datt opp, er på tre dager i uken. Målet er at du skal dunne se tudlige resultater etter en mnd, om du går fullt ut hele veien. Du kan selv velge å trene på andre dager enn det jeg har satt opp, men husk å ha en fri dag etter en treningsøkt.

Mandag..

Bruk en time på å spill squash hver mandag. Om du ikke har spillt først, må du vel ta til takke med kun squash denne uka for rumpetrening. Du vil merke at du har muskler du ikke trodde du hadde tidligere.

Onsdag..

Etter du har blitt kjent med squash og du ikke lengere blir så stiv i rumpa etter trening, kan du begynne å belaste rumpa med mere vekt. Start alltid Onsdagen med å støtte ryggen til en vegg. Bøy knærne nok til at det ser ut som du sitter på en usynlig stol. Det skal være 90 grader vinkel mellom lår og legg. Ta tiden hvær gang og se hvor lenge du klarer å holde deg i denne stilling. Merk at du sikkert ikke vil klare like lang tid neste onsdag. Dette er en tilvenning sak for din rumpe.

Etterpå er det froskehopp på menyen. Bøy deg sammen som en ball med begge føtter festet godt til bakken. Spenn så fra og strekk deg ut som en pinne i næret. Sørg for at hvert hopp ikke er under 15 cm fra bakken. Det er viktig at du gir allt i disse øvelsene. I det du lander, går du tilbake til utgangspunktet igjen. Gjør den samme øvelsen så mange ganger du klarer. Du skal kjenne at melkesyren holder på å ta full kontroll over følelsen i rumpe og lår. Når du ikke klarer mere, venter du 3 min før du prøver igjen. Du bør klare 3 x 20 hopp etter hvert.

Gjør du dette riktig, vil det ikke være behov for mere trening til rumpen denne dagen.

Fredag..

Bruk fredagen til å jogge. Skal du stramme opp rumpa, bør du også få bort litt fett. Kjenn litt etter selv hvor mye du klarer på 3 km. Mulig du bruker 16 min i første periode, men legg opp målet til at du etter hvert skal nå 9 min.

Det er viktig å spise mye proteiner etter muskeltrening. Du vil vel ikke at muskelmassen skal ned på baken?

Stram opp kroppen med supplementer.. Ingen ting galt i det, så lenge der ikke er tilsatt kunstige stoffer.

Prøv også supplement for bedre ytelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«