Litt om hudpleie på nett

August 25, 2011


Hudpleie på nett, gjør hverdagen litt enklere…

Som dere kanskje vet, så forandrer huden seg med årstiden, og det betyr at man må ha forskjellige hudpleieprodukter til de forskjellige årstidene. Det er selvfølgelig et bredt utvalg av avhudpleietips og hudpleieprodukter på nett og i butikker, men det trenger nødvendigvis ikke å være så mange produkter som passer deg.

kvinne med ren hud

Finn din hudtype.

Om du ikke vet hvilken hudtype du har, bør du oppsøke en hudspesialist, som kan finne det ut for deg. Det går etterpå an å spørre hudspesialisten, men ta til etteretning at spesialisten vil fremme sine egne produkter, så ikke kjøp fra dem. Du får akkurat like gode hudpleieprodukter og kansje bedre på nett til en mye lavere pris.

Hjelp mot uren hud

Uren hud trenger ikke å komme av ditt hudpleieprodukt… Det kan komme av ditt kosthold!

Det som ikke hjelper til ren og pen hud er: røyk, alkohol, stress, vær og vind, tv (pga stråling) og fet mat.

Det er litt urettferdig at noen som ikke behandler huden sin, skal ha bra hud, men det er genetisk og ikke noe å gjøre med. Vi må heller gjøre det beste ut av situasjonen og bruke de hudpleieproduktene vi blir anbefalt.

Dette kan du gjøre til å starte med

-Begynn å ta A og B vitaminer.. Det er meget godt for huden.

-Spis sunnere. Dette er noe du kan gjøre noe med en gang. Let etter sunnere alternativ.

-Kutt ut røyk. Du får porete hud av det. Jeg forstår at det kan være vanskelig, men om du tar snus i stede for å dempe røykesuget, vil det være til stor hjelp. (Jeg oppfordrer til å kutte ut med nikotin)

-Alkohol er heller ikke bra for huden. Prøv å minske forbruket av alkohol, om du drikker mye. Det gir en utrolig fet hud!

Rett hudkrem for rett årstid

Høsten fyller oss gjerne med en følelse av å “starte på ny”. Enten vi skal tilbake til en kjent hverdag, eller skal møte nye utfordringer og mennesker, har vi behov for å ta oss ekstra godt ut – og vise oss fra vår beste side.ren hud - kvitt fet hud

Det aller viktigste for å se godt ut, er sunn og frisk hud. Det er derfor viktig å vite at huden forandrer seg – ikke bare med alderen, men også årstidene. Dagkremen du brukte i sommer, er kansje ikke like velegnet nå når vinteren nermer seg og motsatt. Et bytte kan gjøre underverker for huden, kjøp ansiktskrem og øyekrem i samme serie, så får du maksimal effekt av produktene.

Mange har forstått verdien av riktig hudpleie og kremer som motvirker rynker, men visste du at huden kan pleies innenfra? Det finnes næringstoffer som vitenskapelig har bevist å bidra til å styrke huden og bremse aldringsprosessen. Det hjelper selvfølgelig mot kviser og uren hud også.

Godt tips til slutt

Det er viktig at dere vet at noen kremer inneholder forstyrrende hormoner og andre kjemikalier. Dette er ikke sunt og bør derfor unngås. Det er som oftest de billige kremene som kan i verste fall ha innhold av usunne tilsetningsstoffer. Dette fordi at det hjelper på å gi kremen en bedre konsistens og holdbarhet.

les mer om hudpleie på nett…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*