For de fleste er det viktig å ta vare på huden sin, men for de som alleredeAvocado til ansiktsmaske sliter med kviser, bør man være ekstra nøye. Da er det viktig at man passer på at man ikke tilfører huden noe som kan skape irritasjoner. Det kan i verste fall medføre at kvisene vil dominere mere enn før.

En hjemmelaget ansiktsmaske mot kviser er ikke helt å forakte. En meget enkel oppskrift som gjør det lett for alle som trenger det. Samtidig kan du være 100% sikker på at det ikke er tilsatt noe form for skadelige hormoner som man ofte finner i de billige ansiktsmaskene man får kjøpt på butikken.

Oppskrift:

Det du trenger er: 1 avocado – 1 banan og 1 ss honning.

Moser du dette sammen, vil du få en tykk fuktgivende maske som er ypperlig for den som har problemer med kviser. Ha masken på i ca 20 min og gjenta prosessen igjen hver uke. Pass på at du bruker opp masken med en gang. Det er ikke noe vits å ta vare på restene siden du bruker ferskvarer og effekten slipper ut etter kort tid.

Det kan være en ide å legge en par skiver med agurk over øynene når du ligger med masken på deg. Det hjelper godt mot mørke ringer og poser rundt øynene.

Ønsker du flere tips, kan du også besøke nettsiden som handler om hjemmelaget aniktsmaske mot kviser eller siden for å bli mot kviser

Ansiktsmasken som anbefales på det sterke om du skal kjøpe, er Borghese Fango!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*