Acai bær eller Acai berry er blitt det populære suprfood produkt i Hollywood.

Det ekstremt høye innhold av antioksidanter og den vektregulerende egenskapen hos Acai bæret, gjør at det ved flere anledninger har vært bringt opp i media med meget positiv omtale på feks: Oprah, CNN, BBC, CBS, NBC og listen bare går videre.

Det som Acai bæret i rikelige mengder inneholder er:Acai berry som helsekost

Vitamin D.

Rød og blå phenoler med sterke antioksidant egenskaper.

De viktige fettsyrene Omega 3 – 6 og 9

En rekke viktige andre vitaminer, mineraler, kostfibre og fytosteroler som fremmer det kardiovaskulære systemet og fordøyelsen i kroppen…

Visste du at:

Acai bæret har den høyeste målte verdien av antioksidantinnholdet i verden,basert på vitenskaplige målinger av antioksidant kapasitet?

At Acai bær hentes fra dypt inne i jungelen i Brazil?

At Acai bær er noe av det mest populære helsekost?

At mange av de store idrettsutøvere sverger til Acai?

Skulle det være av interesse å prøve acai, er det jo be om en uforpliktet gratis prøve HER

Acai bær/Acai berry som helsekost til frokost

Et supert tips, er å blande Acai bær i din smoothie. Om du har oppi som piller, så bør du knuse de litt før de går i smoothien. Dette vil da bli en meget god og effektiv frokost som bidrar til bedre energi og vil hjelpe deg gjennom dagen med den gode følelsen av at du har hatt i deg både Omega fettsyrer, vitaminer, og antioksidanter.

Vi har testet produktet..

Personlig, har jeg prøvd ut Acai juice i en mnd, men har litt vanskeligheter med å vite om det virkelig har bedret min prestasjon, humør, energinivå eller gitt meg høyere resistanse.

Dette er noe hver av dere må finne ut av selv om dere er nyskjerrige. Noe må det jo være med produktet siden det er så mye oppstyr om det..


Se Bevis for Acai bær på videoen som kommer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*