Dagkrem VS Nattkrem

June 5, 2011


Det er ikke alle som helt vet forskjellen mellom dagkrem og nattkrem og derfor valgte vi å lage et enkelt innlegg som forklarer de største forskjellene.nattkrem og dagkrem

Det er faktisk om natten, huden “healer” seg selv, så om dagen er huden utsatt for vær og vind, slik at huden har nok med å hode seg vedlike.

Både hud og hår, er noe som hele tiden må vedlikeholdes på grunn av slitasje. Når vi skal vedlikeholde huden, er det i grove trekk nok med dagkrem og nattkrem. For dypere informasjon om huden, kan du besøke Kviser. Dette er en side som har fokus på huden og hvordan man skal unngå kviser og andre urenheter.

Dagkrem..

Dagkrem, er lagd for å gi fuktighet til huden, men også beskytte den for ytre påskjenninger.

Vi blir hele tiden utsatt for påkjenninger til huden. Vi er inne i 20 grader, så går vi ut i lavere temperatur. Noen sitter foran en dataskjerm, som gir ifra seg svak stråling, som ikke er sunt for huden. Samme med aircontition, sol og luftforurensing er med på å påvirke huden. Da er det greit å ha en krem, som faktisk virker og kan beskytte mot disse påkjenningene.

Nederst på siden finner du anbefalt dag og nattkrem

Nattkrem..

Nattkremen har som hoved oppgave å gjenoppbygge den skaden som huden har blitt påført i løpet av dagen og tilføre mye fuktighet.

Derfor vil nattkremen være rikere på vitaminer og mineraler enn hva en dagkrem vil inneholde. Du har sikkert også merket at nattkremen er tykkere og blir ikke like lett absorvert. Dette for at kremen skal virke over hele natten og sørge for best mulig restituering til neste morgen.

Ønsker du noen gode oppskrifter på ansiktsmaske, finner du det her.

Her er en god dag og nattkrem som blir sterkt anbefalt av de fleste dermatologer rundt om i verden:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*