Acai berry/Acai bær og Aloe vera regnes som noe av de beste helsekost produkter, men de står ikke alene på den pallen.kosthold produkter

Omega 3-6 og 9 er også en sterk konkurrent blant de beste helsekost produkter. Omega fettsyrene har en rekke virkninger, som for eksempel å smøre kroppen innenfra som tarm, magesekk, og ledd. Du får klarere hode, penere hud, bedre hårvekst (kombinert med vitamin a og sink) og bedre opptak av vitaminer generelt!

Omega 3 er kjent for å lindre migrene, høyt kolesterol og depression. Det sies også at det hjelper mot strekkmerker, cellulitter og hårtap. Omega 3 kan nesten ansees som like universielt middel som aloe vera.

Omega 3

Omega 3 oljer er blitt kalt mirakelmat i hange tiår. Forskning viser til at omega 3 kan også hjelpe på å forebygge hjerte og kar sykdommer, holde optimalt blodtrykk og demens. Ved et godt inntak av Omega 3, kan det over tid hjelpe deg å huske bedre enn tidligere. Ofte når man blir eldre, kan korttidshukommelsen svikte og derfor er det så viktig å få i seg de rette fettstoffene.

Når det gjelder kosthold, finner du fettsyrene i havmat, som sel, hval, fisk og skalldyr. Det som er så synd, er at innholdet av omega 3 er så lavt, at om man skulle ha i seg rikelig nok mengde, måtte man spise fisk nesten hver dag.

Viktig å vite…

Omega 3 er faktisk det kosttilskuddet som er best dokumentert effekt for å gjøre fettinholdet i blodet lavere.

Høyt inntak av vanlig fett, øker kolesterolet i kroppen, mens forkefett motvirker den prosessen.

Omega 3 kan senke faren for et dødsfall etter å ha hatt et hjerteinfarkt.

Det som er den største årsaken til hjerteinfarkt, er fett oppsamling i blodårene!

[smart ads]

Skulle du ønske å prøve Omega 3 gratis, er det bare å fyll inn navn og adresse

Aloe vera

Aloe vera er kjent for å være en av beste helsekost produkter. Det er et produkt som erAloe vera er beste helsekostkjent for å lindre smerte, dempe irritasjon og rense.

Skulle du for eksempel bli solbrent en dag, så vil det være til stor hjelp om du smører med Aloe vera. Bruks området for Aloe vera er mot: Psoriasis – eksem – myggstikk – byller – brannsår og kviser. Før i tiden drakk de saften mot nyreinfeksjon.

Det viser seg at kunskapen om Aloe vera har eksistert i tusner av år. I det gamle egypt brukte de det som skjønnhetspleie. Dette er altså et “allaround” produkt som kan brukes til allt, så det er kansje ikke rart at det er sett på som en av de beste helsekost produkter.

Acai berry

Acai bær eller Acai berry, er nå regnet som en av beste helsekost produkter.

Om du ikke har hørt det, så er jo acai bæret noe av det mest populære man kan få tak i innen helsekost. Det er blitt mye skryt om produktet både på Operah – Fox News – Cnn osv…

De fleste sverger til bæret som kommer fra dypt inne i Brazil’s jungel. Mye av grunnen til bærets suksess, er dets innhold av antioksidanter om omega fettsyrer. Bæret skal også bidra til en bedre forbrenning og derfor er det meget mange som bruker det til til slankepiller. På grunn av at slankepiller har fått så dålig rykte på seg, kan det være en ide å heller prøve ut acai.

Acai bær har faktisk 30 ganger mere antioksidant innhold enn druer, og 10 ganger mere enn blåbær… Jeg har lagt med noen videoer her, som forklarer litt om en av de beste helsekost produkter. Skulle du ønske en gratis prøve på produktet, finner du det HER


Se også artikler om helse


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«